ERZURUM HINIS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim ŞAN'ın 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Mesajı
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Her geçen gün değişen ve gelişen dünya karşısında milli kültür ve değerlerimizi koruyarak ayakta kalabilmemiz, bilim ve teknolojinin üretilmesinde etkin bir şekilde rol alıp ülkemizi daha ilerilere taşıyabilmemiz, çocuklarımıza sunduğumuz doğru ve yerinde bir eğitim öğretim sürecine bağlıdır. Bu sürecin en önemli ayağı ise örgün eğitim kurumları olan okullarımızdır.

 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bünyemizdeki kurumlarla koordineli bir şekilde yeni eğitim öğretim yılı için gereken tüm hazırlıkları tamamlıyoruz.

Sayın Bakanımızın öncülüğünde yürütülen 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde yaşadığı çağa dair söz söyleyebilen, hedefi olan bir neslin yetişmesi için gayret gösteriyoruz.

Geleceğimizin mimarları olan çocuk ve gençlerimizin akademik olarak en iyi şekilde eğitim almalarını, vatanına, bayrağına ve gönül coğrafyasının her bir mensubuna sahip çıkan bireyler olarak yetişmelerini en büyük hedefimiz olarak addediyoruz.

Bu noktada okul yöneticilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Veli- Okul işbirliği ve dayanışması sayesinde, yavrularımızı çağın gerektirdiği bilgi ve teknolojiye hâkim,  güzel ahlak sahibi,  devlet ve milletine sadakatle bağlı bireyler olarak yetiştireceğimize inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 2019/2020 eğitim öğretim yılının öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere, ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor; millet olarak huzur içerisinde daha nice yeni eğitim yıllarına kavuşmamızı temenni ediyorum.

Hınıs / ERZURUM - 0442 511 3010

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.